Online Sınavlar Hakkında Bilgilendirme

Değerli öğrencilerimiz, 2020-2021 güz dönemi ara sınavları bildiğiniz üzere Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecektir. Sınavlara zamanında girmeniz soruları çözmeniz ve sınav zamanı bitmeden gönder tuşuna basarak teslim etmeniz önemlidir. Belirlenen son süreyi geçtikten sonra sistem sınavınızı kabul etmeyecek ve sınava girmemiş sayılacaksınız. Bilgisayar saatinizin UTC+03 olduğundan emin olun. Sınavlar ile ilgili sıkıntı yaşamamak için, aşağıdaki linkten deneme sınavına belirlenen süre içerisinde girerek sisteme alışabilirsiniz. Sınavlar ile ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Teknik konularda sıkıntı yaşamanız halinde yardım için lütfen mail üzerinden iletişime geçiniz: egitim.ogr@trakya.edu.tr


Deneme sınavı
 


TÜ E-EĞİTİM BİLGİLENDİRME SAYFASI

Bilgilendirme Videosu


Bölümüz sınavlarının bazılarında test ya da klasik sorular yanında problem çözme vb. tarzdaki soruları bilgisayardan çözmek zor olacağı için sınavına bağlı olarak sizden soruların kağıda çözülerek sisteme yüklenmesi istenebilecektir. Yüklemede size yardımcı olabilecek bazı programların linklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.scan.android

https://apps.apple.com/tr/app/evernote-scannable/id883338188

Bu içerik 25.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1356 kez okundu.