Bölümümüzden Yeni Makale (2)

Bolumumuz ogretim uyesi Doç. Dr. Gökhan KAÇAR’in sorumlu yazari, ogrencisi Biyoteknoloji ve Genetik Anabilim Dali Yuksek Lisans programi mezunu Erdal Anil Dalgakiran’in birinci yazari oldugu, Trakya Universitesi Eczacilik Fakultesi’nden Dr. Ogretim Uyesi Ahmet Dogan Ergin’in de ortak yazar oldugu 'Properties of Pluronic F68 and F127 micelles interacting furosemide from coarse-grained molecular simulations as validated by experiments’ baslikli makale, alaninin onde gelen dergilerinden olan Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects (IF = 5.5) yayinlanmistir. Bu yayinda, Pluronik blok kopolimer yapilarin ilac tasima ve misellesme ozellikleri molekuler simulasyonlarla belirlenmis ve deneylerle basarili bir sekilde kiyaslanmistir.

Bu içerik 30.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 324 kez okundu.