TÜBİTAK-STAR Programından Bölümümüze 3 Yeni Lisans Bursiyeri

TÜBİTAK web sitesinde yayınlanan STAR Programı’nın yeni çağrısına göre, TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerinde görev alacak lisans öğrencileri, aylık burs ile desteklenecek.

Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca (BİDEB) yürütülen STAR programının yeni çağrısı, lisans öğrencilerinin akademik çalışmalarına ek olarak bilimsel araştırma projelerinde de yer almasını hedefliyor. Çağrıda, lisans öğrencilerinin bilimsel etik kuralları gözetmeleri ve yaratıcılık, mühendislik, problem çözme ve entelektüel becerilerini geliştirmeleri bekleniyor.

2247 - C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) kapsamında, halihazırda devam eden bölümümüz 2 adet TÜBİTAK projesinde çalışmak üzere, lisans öğrencisi 3 kişi bursiyer olarak destek almaya hak kazanmıştır

Bu içerik 23.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 294 kez okundu.