Prof. Dr. Gökhan KAÇAR ve Lisansüstü Öğrencileri FBE Tez Ödülleri'nde Teşekkür Belgesi Aldı

Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen “En İyi Tez Ödülleri” töreni Trakya Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan, Fen Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim ile teşekkür belgesi ve ödül almaya hak kazanan öğrenciler ve danışman hocaları katıldı.

Bölümümüzde Teşekkür Belgesi almaya hak kazanan hocamız ve öğrencilerimiz:

Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Kaçar danışmanlığında gerçekleştirilen tezler:
Genetik ve Biyomühendislik Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı 2022 yılı mezunu Deniz Kızılkaya (1 Q1 Kategorisinde Yayın)
Genetik ve Biyomühendislik Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı 2022 yılı mezunu Hakan Çamoğlu (1 Q1 Kategorisinde Yayın)

Fen Bilimleri Enstitüsü En İyi Tez Ödülleri

Resim
Bu içerik 08.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 44 kez okundu.